Personvern

Hva gjør vi med dine personlige opplysninger (personvern)

H-vollen.com utveksler ikke kundeopplysninger med tredjepart. Vi registrerer kun personopplysninger som er nødvendige for å håndtere og identifisere kunder, ordre og garantiansvar. Iht. Personopplysningsloven har enhver som ber om det rett til innsyn i en virksomhets behandling av personopplysninger.

For at du skal kunne gjennomføre en ordre her på h-vollen.com trenger vi følgende opplysninger:

· Navn

· Adresse

· Telefon

· E-post

 

Vi foretar registreringen av dine personopplysninger med det formål om å kunne levere varene til deg og forbedre din kjøpsopplevelse. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Personopplysningene registreres hos Hannåsvollen Gård v/Våges Trebod i henhold til lov om GDPR.

Vi samarbeider herutover med andre bedrifter som behandler data. De behandler utelukkende opplysninger på vegen av oss og kan ikke bruke dem til egne formål, og de overholder gjeldende lovgivning for databehandling.

Disse foretakene kan ha full eller delvis tilgang til dine data:

Scannet/DreamCatcher v/Capricorn Equipment AS: Leverandør av teknisk løsning og server.

BAMBORA CHECKOUT: Kortbetaling / VIPPS / Faktura, Om du har valgt å betale med kort eller Vipps blir denne prosessert av Bambora. www.bambora.no

Evje Landbruksregnskap: Vår regnskapsfører.

Google Analytics: Analyseverktøy fra google som hjelper oss å forstå og optimalisere vår hjemmeside. Data om kjøp lagres hos google.  

Proteria Frakt: Vårt system for å skrive ut forsendeslse lapper og retur lapper som igjen knyttes mot BRING/Posten Norge.

Evje & Hornnes Sparebank: Vår bankforbindelse.

Når det registreres personopplysninger via vår webside, sikrer vi at det alltid skjer ved angivelse av ditt samtykke, således at du er informert om presis hvilken informasjon som blir registrert og hvorfor.

Alle ansatte hos Hannåsvollen Gård v/Våges Trebod har tilgang til opplysninger som er registrert om deg. Den dataansvarlige er Daglig leder, Kjersti Våge

Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert.

Dine opplysninger vil på ingen måte bli videresolgt til tredjepart og vi registrer ingen person-sensitive opplysninger. Dersom du mener at dine opplysninger er unøyaktige, har du rett til å få dem oppdatert. I noen tilfeller har vi plikt til å slette dine persondata, hvis du ber om det. Det kan for eks. være at dine data ikke lengre er nødvendige i forhold til det formål som vi skulle bruke dem til. Du kan også kontakte oss, dersom du mener, at dine persondata blir behandlet i strid med lovgivningen. Da kan du skrive til oss på e-post.

Om du kommuniserer med oss, samler vi inn den informasjonen du gir fra deg i forbindelse med kontakten. Dette kan være informasjon som:

· Ditt navn

· E-postadresse

· Telefonnummer

· Ordrenummer