Kjøpsbetingelser

Generelt:
H-vollen.com eies av Hannåsvollen Gård v/Våges Trebod: Foretaksnummer: 974.423.251 MVA.

Priser
Alle priser er oppgitt i NORSKE KRONER og inkludert NORSK MVA.

Lager og frakt
Alle varer leveres fra lager i Norge. Fast sats er pr i dag 99,- i frakt og omkostninger opp til 10 kg. Husk at du kan bestille mange ting, prisen
er fremdeles bare Kr. 99,- pr. forsendelse. Obs! Egne fraktrater for speil og møbler.

Levering

Vi sender varer så fort betaling er registrert på vår konto, vanligvis dagen etter bestilling på ukedager. Ved betaling med VISA/MasterCard blir varene normalt sendt innen 24 timer på virkedager. Husk at helger ikke er medregnet og at levering kan ta noe lenger tid i forbindelse med jul.

Betaling
Betalingsmåten vi kan tilby er: VISA/MasterCard, VIPPS og Faktura via Walley.
Mastercard VISA card VISA Electron
Vi benytter en sikker løsning fra BAMBORA CHECKOUT for håndtering av betalinger. Vi gjør oppmerksom på at vi hverken ser eller lagrer ditt kortnummer. Betaling med kort skjer kun når du går til kasse.
Betalingen trekkes fra ditt kort først når ordren er pakket og sendt.

Forbrukerkjøpsloven
Forbrukerkjøpsloven sikrer forbruker vilkår og rettigheter ved kjøp av næringsdrivende. Enkelte produkter kan ha utvidede garantiordninger.
Når du skal handle varer i nettbutikken vår så husk å klikke på bildet for å få opp flere bilder og utfyllende informasjon om produktet som feks størrelse, farger, evt. ekstra kostnader i forbindelse med frakt på speil og møbler.

Mangler eller feil
Ta snarest kontakt med oss på telefon eller e-post dersom det skulle være mangler eller andre feil med varer. Dersom en vare kommer frem tydelig skadet under transport, er det viktig at Posten eller speditør umiddelbart får beskjed om dette. Ved henting av varer på Postens terminal opphører Postens ansvar idet kunde signerer for pakken. Husk at det er viktig å sjekke emballasje for skader. Er der tydelige skader så anbefaler vi å ikke signere for pakken men levere den tilbake til Posten. Posten gir deg erstatnings skjema som må fylles ut. Ta deretter kontakt med oss og vi sender en ferdig frankert returlapp slik at du kan returnere den skadede varen uten kostnad. Husk å sjekke varen din ved mottak. Ved feil eller mangler må reklamasjoner være oss i hende innen 7 dager etter mottak av vare. Etter denne frist vil ikke reklamasjoner bli godtatt.

Angrerett
Ved forbrukerkjøp gjelder angrerettloven, 14 dager
.
Dersom varen er tatt i bruk kan ikke angreretten gjøres gjeldende. Ta kontakt med oss dersom du trenger fremgangsmåte ved bruk av angrerett. Vi gjør oppmerksom på at du som kunde selv må bekoste returporto dersom du
ønsker å bytte eller returnere varen.

 

Reklamasjon
Er det en fabrikasjonsfeil, eller du har ikke fått det du har betalt for, ordner vi så klart opp. Hvis du kjente til feilen, eller den skyldes noe du har gjort, eller et uhell, må du ta regningen selv. Du kan eventuelt sjekke om du har en forsikring du kan benytte. Reklamasjon på 2 år på vanlige produkter (ikke matvarer/foder osv.).
Ved reklamasjoner er det Hannåsvollen Gård som betaler returporto.


Retur
Alle returer må avtales på forhånd, og sendingen må merkes med returnummer som fåes tilsendt av oss.  Returer uten påført returnummer risikerer å ikke bli behandlet. For raskest mulig behandling er det viktig at årsaken til returen oppgis på mest nøyaktig måte.

Hva gjør vi med dine personlige opplysninger (personvern)

H-vollen.com utveksler ikke kundeopplysninger med tredjepart. Vi registrerer kun personopplysninger som er nødvendige for å håndtere og identifisere kunder, ordre og garantiansvar. Iht. Personopplysningsloven har enhver som ber om det rett til innsyn i en virksomhets behandling av personopplysninger.

For at du skal kunne gjennomføre en ordre her på h-vollen.com trenger vi følgende opplysninger:

· Navn

· Adresse

· Telefon

· E-post

 

Vi foretar registreringen av dine personopplysninger med det formål om å kunne levere varene til deg og forbedre din kjøpsopplevelse. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Personopplysningene registreres hos Hannåsvollen Gård v/Våges Trebod i henhold til lov om GDPR.

Vi samarbeider herutover med andre bedrifter som behandler data. De behandler utelukkende opplysninger på vegen av oss og kan ikke bruke dem til egne formål, og de overholder gjeldende lovgivning for databehandling.

Disse foretakene kan ha full eller delvis tilgang til dine data:

Scannet/DreamCatcher v/Capricorn Equipment AS: Leverandør av teknisk løsning og server.

BAMBORA CHECKOUT: Kortbetaling / VIPPS / Faktura via Walley, Om du har valgt å betale med kort eller Vipps blir denne prosessert av Bambora. www.bambora.no

Evje Landbruksregnskap: Vår regnskapsfører.

Google Analytics: Analyseverktøy fra google som hjelper oss å forstå og optimalisere vår hjemmeside. Data om kjøp lagres hos google.  

Proteria Frakt: Vårt system for å skrive ut forsendeslse lapper og retur lapper som igjen knyttes mot BRING/Posten Norge.

Evje & Hornnes Sparebank: Vår bankforbindelse.

Når det registreres personopplysninger via vår webside, sikrer vi at det alltid skjer ved angivelse av ditt samtykke, således at du er informert om presis hvilken informasjon som blir registrert og hvorfor.

Alle ansatte hos Hannåsvollen Gård v/Våges Trebod har tilgang til opplysninger som er registrert om deg. Den dataansvarlige er Daglig leder, Kjersti Våge

Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert.

Dine opplysninger vil på ingen måte bli videresolgt til tredjepart og vi registrer ingen person-sensitive opplysninger. Dersom du mener at dine opplysninger er unøyaktige, har du rett til å få dem oppdatert. I noen tilfeller har vi plikt til å slette dine persondata, hvis du ber om det. Det kan for eks. være at dine data ikke lengre er nødvendige i forhold til det formål som vi skulle bruke dem til. Du kan også kontakte oss, dersom du mener, at dine persondata blir behandlet i strid med lovgivningen. Da kan du skrive til oss på e-post.

Om du kommuniserer med oss, samler vi inn den informasjonen du gir fra deg i forbindelse med kontakten. Dette kan være informasjon som:

· Ditt navn

· E-postadresse

· Telefonnummer

· Ordrenummer


Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle feil eller mangler ved beskrivelser, produkter, priser, lagerstatus og tekniske løsninger.